صاردات میوه خشک به صورت عمده
شاید یکی از بزرگترین آرزوهای هر تولید کننده ای صادرات محصولات تولیدی خود به کشورهای دیگر باشد. هدفی که ممکن اما شاید کمی سخت به نظر می آید که امروز برای بادله یک عادت شده است!
صادرات میوه خشک به مقصد اروپا
تولید میوه خشک وصادرات آن به سایر کشورها شاید کاری سخت باشد اما می توان برای آن چشم اندازهای خوبی متصور شد. مصرف سرانه غذاهای سالم و ارگانیک شاید برای ما ایرانی ها تعریف دقیقی نداشته اما یکی از اولویت های افرادی است که به سلامتی خود اهمیت می دهند. در این میان با توجه به سیاست های اتحادیه اروپا و فرهنگ سازی صورت گرفته از طریق رسانه ها می توان اروپا را پرچمدار جوامع سالم از لحاظ تغذیه ای نامید.
درمیان سختگیری و ممنوعیت تبلیغات مواد غذایی وتنقلات مضر استفاده از محصولات ارگانیک و طبیعی مانند میوه خشک می تواند جایگاه ویژه ای برای بسیاری افراد به حساب آید.
متاسفانه در سالهای اخیر با توجه به تحریم های ضالمانه و همچنین عدم فعالیت تجار در زمینه صادرات مواد غذایی به اروپا این بازار مهم سهم زیادی را برای تولید کنندگان میوه خشک در ایران را از دست داده است.
مجموعه بادله اما بدون در نظر گرفتن این محدودیت ها و با فعالیت هایی تولیدی خود توانسته سهمی هرچند کوچک در این میان را بر دوش کشد که خود ضمن ارز آوری می تواند در شناسایی ظرفیت های کشور عزیزمان ایران دروازه ای برای ورود به کشورهای منطقه ای وفرا منطقه ای باشد.
بارگیری میوه خشک به مقصدگمرک بندر عباس
چگونه توانسته ایم؟
امروزه استفاده از سیستم های نوین بازاریابی در کنار گسترش بستر آنلاین توانسته راهی نو برای ارتباط های جهانی بازنماید در کنار این موارد تعامل با تجار و بازرگانان ایرانی نیز یکی از راههایی بود که در این چند سال اخیر سرمشق خود قراردادیم اما ناگفته نماند همه این موضوعات به کیفیت و تازگی میوه خشک تولیدی بستگی دارد که بادله این مهم را به خوبی انجام میدهد.
استانداردهای اروپا برای صادرات میوه خشک
استانداردهای اروپا برای واردات میوه خشک به عنوان یک محصول غذایی ممکن است متفاوت باشد. با این حال، در اروپا، بسیاری از کشورها بر اساس قوانین و مقررات اتحادیه اروپا عمل می کنند. در زیر توضیحاتی درباره برخی از استانداردها و مقررات عمده برای واردات میوه خشک به اروپا آورده شده است:
اصول بهداشتی و بهداشت غذایی:
میوه خشک وارد شده باید با استانداردهای بهداشتی و بهداشت غذایی اروپا سازگار باشد. این شامل مواردی مانند بهداشت کارگران، بهداشت و تمیزی محیط تولید، بسته بندی مناسب، برچسبزنی صحیح و محدودیت استفاده از مواد نگهدارنده و مواد افزودنی است.
محدودیتهای آفات:
محصولات میوه خشک باید از آفات مخرب محافظت شده باشند. برخی از کشورها الزامات سختگیرانهتری درباره محدودیت آفات خاصی مانند قارچها، حشرات و عفونتهای گیاهی دارند.
محدودیتهای مواد آلرژیزا:
برخی از میوههای خشک میتوانند مواد آلرژیزا مانند آجیلها یا سولفیتها را در خود داشته باشند. بنابراین، باید مطمئن شوید که محصول شما با قوانین مواد آلرژیزا مطابقت دارد و محتوای آن در برچسب محصول درج شده است.
محدودیتهای مواد آلی:
در صورتی که محصول شما اعلام شده است که از مواد آلی استفاده شده است، باید با استانداردهای آلی اروپا سازگار باشد و با گواهینامههای معتبر آلی تأیید شود.
برچسبزنی: محصولات میوه خشک باید دارای برچسبهای صحیح باشند که شامل اطلاعاتی مانند تاریخ تولید،کشورمبدا، جدول ارزش غذایی و… است
صادرات به سایر کشورها:
در سایه محدودیت های فراوان توانسته ایم به کشورهای منطقه مانند عراق، آذربایجان،روسیه،امارات متحده عربی و عمان صادراتی در سطوح مختلف مانند محدود و عمده داشته باشیم. این افتخایست که بتوانیم محصولات باغداران عزیز کشورمان به دست مصرف کننده گان در سایر نقط جهان برسانیم.
جمع بندی
امروزه نیاز اساسی کشورمان برای صادرات توجه به بازارهای بکر ودست نخورده وهمچنین توان تولیدی صنعتکاران وتولید کنندگان در بخش های مختلف بویژه صنایع تبدیلی است اگر این موضوع به صورت جدی مورد اقبال گیرد ایران سرزمین فرصت هاست و می توانیم حرفی براگفتن در عرصه جهانی داشته باشیم…